Asiakasesittely: Maneliuksen mansikkatila

 Maneliuksen mansikkatila



Maneliuksen mansikkatila on Salolainen mansikkatila, jonka omistaa Aimo Manelius. Tila sijaitsee Merikulmantie 684:ssä.



Mansikkatilan facebookista otettu kuva




Asiakkaan hankkiminen


Miettiessämme ryhmällemme asiakkaita, yksi tiimikaverini ehdotti, että voisimme kysyä Maneliuksen mansikkatilalta, jos he tarvitsisivat jonkinlaisia asiakastöitä. Saimme selville, että he haluaisivat käyntikortin ja tienvarsikyltin, joissa pitäisi olla puhelinnumero, aukioloajat, osoite, facebook ja nimi.




Asiakastyön tekeminen (käyntikortti)


Kun aloimme työstää käyntikortteja, mietin pitäisikö niihin laittaa jotain muutakin ja päätin laittaa mansikka ikonin. Kun olimme lähes valmiita, saimme tiedon, että korttien pitäisi olla 60-luvun näköisiä, joka tarkoitti, että joutuisimme muokkaamaan kortit uudelleen. Jouduimme käyttämään paljon kallisarvoista aikaa fonttien löytämiseen ja korttien muokkaamiseen, mutta ajattelimme, että kyllä tästä vielä selvitään. Taas kerran kun olimme lähes valmiita, jouduimme muuttamaan kortit uudestaan sillä saimme mallikuvan, jonka näköisiä korteista pitäisi tulla. Päätimme, että emme ala enää muokkaamaan vanhoja kuvia, vaan teemme 30min sisällä uudet ja lähetämme ne asiakkaalle, jotka saavat päättää meidän kahdesta eri versioista. He valitsivat uudemmat.


30min versio käyntikortista


Vanhat käyntikortti luonnokset



Asiakastyön tekeminen (tienvarsikyltti)


Emme saaneet juurikaan mitään ohjeita teinvarsikylttiä varten, joten laitoimme siihen nimen, aukioloajat ja nuolen osoittamaan mansikkatilaa kohti.

Alkuperäinen luonnos tienvarsikyltistä


Mutta sitten saimme tietää, että kylttiin ei saakkaan tulla aukioloaikoja tai mansikan kuvaa taustalle. Joten päätimme tehdä tähän saman päätöksen, kuin käyntikorttiin, eli 30 minuutin sisällä mahdollisimman hyvä uusi versio, jonka asiakas sitten valitsikin.


30min valmis tienvarsikyltti 












Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkkikoot, tiedoston nimeäminen, väriavaruudet ja rasteri/vektori

Miten tehdä hyvä Blogi-postaus